Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc s'enfronten en el derbi femení de base


  • Comparteix:

Les juvenils-cadets del FSSC i Olímpyc s'enfronten en el derbi de Primera Divisió

Les juvenils-cadets del FSSC i Olímpyc s'enfronten en el derbi de Primera Divisió

Els equips femenins de la categoria juvenil-cadet del Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta s'enfronten en la 10a jornada del grup 1 de Primera Divisió. Les florestanes, terceres a la classificació, arriben al derbi millor situades a la cita que les vermell-i-negres, novenes. El partit entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es disputa al pav 3 de la rambla del Celler aquest dissabte a un quart de set de la tarda.

Partit amb objectius diferents entre els femenins del Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta. Després de vuit jornades les florestanes ocupen la zona alta de la classificació mentre que les santcugatenques lluiten per deixar la part baixa de la taula. De fet les santcugatenques, tot i ser avantpenúltimes, es troben a tres punts del sisè classificat, el Castellterçol. Les vermell-i-negres són novenes amb set punts, després de dues victòries, un empat i cinc derrotes. En l'últim partit, les santcugatenques van empatar (1-1) amb el Castellterçol. L'entrenadora del Futbol Sala Sant Cugat, Olga Rusiñol, espera un partit especial, tot i que el més important és sumar els tres punts per assolir l'objectiu.

Olga Rusiñol

Per nosaltres és un partit més. La intenció és sortir de la part baixa. Potser sí que tens sensacions diferents i fa més il·lusió, però la intenció és quedar millor que l'any passat.


De la seva banda, l'Olímpyc ocupa la tercera posició amb 15 punts amb un balanç de cinc victòries i tres derrotes. Les florestanes però, es troben a cinc punts de les segones, el Caldes, amb qui van perdre (3-4) aquesta última jornada, i a set punts del líder, el Castellar. L'entrenador de l'Olímpyc, José Ferrón, assumeix el paper de favorit, però no es refia de les santcugatenques.

José Ferrón

Si mirem la classificació, som favorites, però el futbol Sala Sant Cugat ha fet bons resultats últimament.


El derbi, en categoria femenina, entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es disputa dissabte a un quart de set de la tarda al pav 3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.