El SantCu femení cau derrotat al camp de l'Espanyol C que es col·loca líder


  • Comparteix:

Imatge del partit entre l'Espanyol C i el SantCu

Imatge del partit entre l'Espanyol C i el SantCu

El SantCu femení cau derrotat (8-0) al camp de l'Espanyol C en matx ajornat corresponent al segon partit de lliga de Preferent. Les locals han estat molt superiors a les vermell-i-negres. L'equip de Natalia Astrain ocupen la 12a posició i les blanc-i-blaves es converteixen en nou líder de la categoria.

Matx dominat absolutament en tot moment per l'Espanyol C davant un SantCu que ha utilitzat cinc jugadores de l'equip filial per afrontar aquest enfrontament. El partit ha estat un monòleg blanc-i-blau. La primera mitja hora ha estat de clar color blanc-i-blau amb un 3-0 a favor de les locals. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part. A la represa, l'Espanyol no ha trobat cap tipus d'oposició aconseguint el definitiu 8-0. El director esportiu de la secció femenina del SantCu, Tono Cadevall, es mostra crític amb el joc de les seves jugadores.

Tono Cadevall

Esperava més resistència de les meves jugadores en aquest partit.


Les santcugatenques afronten diumenge un nou partit al camp de l'Atlètic Prat, cinquè classificat. Un matx on les vermell-i-negres esperen puntuar per sortir de la zona baixa de la classsificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.