El Junior de futbol empata al camp del Can Vidalet i segueix allunyant-se del descens

Imatge d'arxiu del Junior de futbol

El Junior empata (1-1) al camp del Can Vidalet a la 17a jornada del grup 3 de Segona Catalana. L'enfrontament ha estat igualat des de l'inici i després que a la mitja part s'arribés amb empat a zero, a la segona els locals s'han avançat. Rafiu ha tornat a ser determinant i ha igualat el partit 15 minuts més tard. En els últims instants tots dos conjunts han disposat d'ocasions per endur-se els tres punts.

El Junior segueix amb la dinàmica de puntuar cada partit que juga. Els blau-i-negres han fet un primer temps al camp del Can Vidalet sense gaire ocasions per marcar. Prova d'això ha estat l'empat a zero amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa el partit s'ha animat i als 10 minuts després d'un xut que ha rebotat en un defensa el Can Vidalet s'ha avançat. L'enfrontament comptava cada cop amb més ocasions i els blau-i-negres s'han acostat a la porteria rival culminant amb l'empat de Rafiu en el minut 73 després d'una jugada de Català. L'últim quart d'hora ha estat un anar i tornar constant i qualsevol dels dos equips es podia haver endut els tres punts. Al final repartiment de punts i el Junior que es queda a cinc punts del descens i a sis de la promociód'ascens.