La Penya ressalta la Festa de la Infància i el 1r Torneig Internacional per al 2013


  • Comparteix:

Joan Carles Galofré durant la presentació

Joan Carles Galofré durant la presentació

La 3a Festa de la Infància, el 1r Torneig Internacional de Penyes i un nou projecte del qual encara no se n'han revelat els detalls són les grans apostes de la Penya Blaugrana Sant Cugat per enguany. En un atapeït pla director, la Penya santcugatenca ha ressaltat la seva vessant tant esportiva com social. Les accions socials, com acords amb el Taller Jeroni de Moragas, o culturals, com la creació d'un llibre per al 35è aniversari que arriba l'any que ve, demostren el caràcter multidisciplinar de la Penya Blaugrana.

34 anys més tard de la seva fundació la Penya Blaugrana Sant Cugat ja no és només esport i futbol. Aquesta idea ha estat la que ha volgut desenvolupar l'entitat durant la presentació del seu programa d'activitats, que per tercera vegada s'ha dut a terme davant els socis a la seu de la Penya. L'exhaustiu pla director s'ha articulat a través d'activitats solidàries, lúdiques, culturals, socials i esportives. A nivell solidari l'entitat santcugatenca manté una feina activa en forma d'enviament de roba esportiva a nens que la necessiten, i per enguany s'ha anunciat una sèrie d'acords amb el Taller Jeroni de Moragas, alguns membres del qual eren presents a la presentació. A la vessant cultural, més enllà de les ja tradicionals visites de persones cèlebres del món culer o reconeixements, s'ha posat èmfasi a l'elaboració d'un llibre per als 35 anys que la Penya complirà el 2014. A més, en aquest punt s'ha fet referència a un gran i novedós projecte del qual no s'ha volgut revelar cap de les seves característiques.

Un altre dels plats forts per enguany serà la 3a Festa de la Infància, de la qual s'espera que superin els 500 participants de l'any passat. Per aquesta iniciativa altruista, que se celebrarà el 15 de juny a Can Magí, la Penya ha fet una crida a totes les entitats per sumar esforços. Una feina que, com assegura el responsable de Comunicació de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré, està sent important.

Joan Carles Galofré

Estem treballant molt dur, des de fa mesos, tenim moltes coses ja tancades. Volem posar molt èmfasi en la vessant solidària.


Una iniciativa sumarà les vessants esportiva i social de l'entitat. Serà el 1r Torneig Internacional de Penyes, format per plantilles de socis de penyes d'equips internacionals, com el Manchester United, el Liverpool o l'Arsenal. Una nova mostra de l'evolució, incidència i pluralitat d'una Penya veterana.

Joan Carles Galofré

Amb el temps hem anat evolucionant, i ha quedat palès que cada vegada més les nostres branques s'encaminen a altres àmbits.


Totes aquestes, i moltes altres, són les activitats que protagonitzarà la Penya Blaugrana Sant Cugat durant el 2013. Atapeïda, plural i amb la presència dels mateixos valors de fa més de tres dècades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.