SantCu i Horta es juguen tres punts d'or per mantenir distàncies amb el descens


  • Comparteix:

Imatge de la victòria (2-0) del SantCu sobre el Sant Quirze

Imatge de la victòria (2-0) del SantCu sobre el Sant Quirze

El Sant Cugat Esport rep la visita de l'Horta en la 18ena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Santcugatencs i barcelonins empatens a 25 punts i arriben a la cita després de guanyar dos rivals de la zona baixa de la taula. El matx entre vermell-i-negres i blanc-i-negres es disputa a la ZEM Jaume Tubau, diumenge a tres quarts de cinc de la tarda.

El SantCu i l'Horta, ascendits enguany a Primera Catalana, se citen a la ZEM Jaume Tubau en el que serà el quart partit entre els dos equips en un any i mig. El balanç de resultats és de dos empats a un gol i una victòria (1-0) pels barcelonins en el partit al Feliu i Codina de la segona volta de la temporada passada. Actualment, tant vermell-i-negres com blanc-i-negres sumen 25 punts i se situen a la part mitja del grup 1 de Primera Catalana. El SantCu arriba a la cita després de superar (2-0) amb molta solvència el Sant Quirze en un partit on el tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, no va poder seure a la banqueta de la ZEM Jaume Tubau per sanció. Duque torna a la banqueta i alinearà dos homes que tampoc van ser a la ZEM Jaume Tubau la setmana passada, Djailson i Johnny, que seran a la punta d'atac local segons ha dit el tècnic vermell-i-negre en declaracions a Cugat.cat. Per contra, qui no podrà ser al mig del camp santcugatenc serà Marc Bonamich que en el partit contra el Sant Quirze va veure la cinquena targeta groga. L'entrenador del SantCu, José Luis Duque, creu que si l'afició i l'equip fan pinya, el SantCu obtindrà un bon resultat.

José Luis Duque

Serà un partidàs i esperem que el resultat sigui positiu. L'equip treballarà al 100% i amb l'ajuda de l'afició farem un gran partit.


Pel que fa l'Horta, l'equip blanc-i-negre arriba a la ZEM Jaume Tubau després de sumar dues victòries en les dues primeres jornades de 2013. Els barcelonins van guanyar per la mínima (0-1) el Mollet al Municipal Germans Gonzalvo en la darrera jornada i van derrotar (2-1) el Guíxols en el el primer partit de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.