El Futbol Sala Sant Cugat passa per sobre del Rubí i es manté primer

El Futbol Sala Sant Cugat mostra actitud de líder i passa per sobre del Rubí (9-2), mantenint-se ferm en el lideratge del grup 1 de Tercera Divisió. Malgrat que han estat els visitants els que han sorprès i s'han avançat primer, els de Dani Mosteiro han demostrat capacitat de reacció i han capgirat el marcador per acabar la primera meitat amb el partit encarrilat (3-1). A la segona meitat, fins a sis gols han anotat un Futbol Sala Sant Cugat que només mira cap amunt.

A només un enfrontament per tancar la primera volta, el Futbol Sala Sant Cugat ha deixat de sumar els tres punts en tan sols tres partits. A més, els santcugatencs tenen un gran ritme anotador. Aquesta jornada, fins a nou gols. I amb una gran capacitat de reacció, tenint en compte que han estat els visitants els que han donat la campanada i han fet el primer gol per mitjà de Samuel. Ara bé, a partir d'aquell moment el domini local, que ja s'havia imprès en el joc, ha passat a l'efectivitat de cara a porteria. Pau Savé un minut més tard, i Adrià Peiro als minuts 18 i 19 han posat el 3-1 abans del descans, encarant la segona meitat amb optimisme. Els locals han mantingut l'alta pressió defensiva, sense abaixar la primera línia, fet que ha asfixiat el Rubí. Al minut 26, Àlex López ha fet el quart de falta, i el cinquè ha arribat en pròpia porta, després que David Abellán rematés en direcció equivocada. De nou Àlex López ha marcat, fent el sisè, i després que el Rubí fes el segon gol de l'honor en un doble penal, Richi ha posat la classe a l'enfrontament fent el setè amb una gran jugada. Enrique Broto i Jordi Savé han arrodonit la festa amb el vuitè i el novè gols.

Dani Mosteiro

S'han avançat en el marcador, i amb el seu joc han sortit molt bé. És una lliga molt competida, el que marcarà la diferència és el que perdi menys punts contra el petit.

Amb aquests tres punts el Futbol Sala Sant Cugat en suma 35, i s'assegura el lideratge de la primera volta. Ara arriba una setmana de descans i reflexió, i al següent enfrontament, d'aquí dues setmanes, durà els santcugatencs a la pista del FS Montsà.