El 1r Torneig Internacional de la PBSC acull quatre penyes d'equips anglesos


  • Comparteix:

Alguns dels participants amb Daniel Casanovas, del FC Barcelona, i Josep Maria Félez, president de la PBSC

Alguns dels participants amb Daniel Casanovas, del FC Barcelona, i Josep Maria Félez, president de la PBSC

La Penya Blaugrana Sant Cugat acollirà un torneig amb cartell de Champions. Les penyes catalanes del Manchester United, el Manchester City, el Liverpool, l'Everton, l'Athletic de Bilbao i la mateixa Penya participaran del 1r Torneig Internacional de Penyes, un novedós campionat de futbol 7 a les instal·lacions de Can Magí. A la presentació de l'esdeveniment, que es durà a terme el dissabte 9 de febrer, hi ha assistit el membre de la Comissió de Penyes del FC Barcelona Daniel Casanovas.

El segon dissabte de febrer, sis dels millors noms d'Europa saltaran al camp per disputar un torneig de futbol únic. I no serà la Champions League, ni el camp tindrà capacitat per milers de persones. L'escenari, el camp de Can Magí de Sant Cugat. I els sis equips, la Penya Catalana del Manchester United 1839, la Manchester City Spain, la Barcelona Toffes de l'Everton, la Barcelona Reds del Liverpool, la Penya Bilbo Ondokoak i l'equip organitzador, format per membres de la Penya Blaugrana Sant Cugat. Durant la presentació s'ha dut a terme el sorteig dels grups de la primera fase, amb bascos, blaugranes i el City al grup A i United, Toffes i Reds al grup B. Els dos primers de cada grup jugaran les semifinals, mentre que els tercers es disputaran el cinquè i sisè lloc. Des de les nou del matí i fins ben entrat el migdia es duran a terme partits de 25 minuts per part, en un campionat que, tal com assegura el responsable de Comunicació de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré, es tradueix també en els valors de la Penya per tal de mostrar joc net entre clubs de molta rivalitat.

Joan Carles Galofré

És novedós, és un torneig que ningú abans havia fet, i ho fem amb una filosofia educativa per als nens.


La singularitat del torneig ha fet que tingui ressò més enllà de Sant Cugat, fins al punt que la televisió oficial del club, Barça TV, farà un reportatge del campionat per al programa 'Quina Penya'. Daniel Casanovas, membre de la Comissió de Penyes del FC Barcelona.

Daniel Casanovas

Estem molt orgullosos des del FC Barcelona per la capacitat d'iniciativa, perquè hi participa gent jove i perquè el Barça és el punt d'unió de diversos equips internacionals.


La Penya Blaugrana Sant Cugat també ha agraït al Barça la seva implicació en l'organització del torneig. Un campionat que l'entitat ha assegurat que vol que tingui un llarg recorregut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.