El Futbol Sala Sant Cugat empata a la pista del Montsant i continua líder


  • Comparteix:

Els santcugatencs continuen líders

Els santcugatencs continuen líders

El Futbol Sala Sant Cugat empata (3-3) a la pista del Montsant FS a la 15a jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els sis gols han arribat en el segon temps en un partit que els santcugatencs han vist com els visitants empataven a falta de 30 segons per al final. Tot i l'empat, els vermell-i-negres continuen al capdavant de la classificació amb 36 punts.

Partit travat i dur el que han disputat Montsant i FS Sant Cugat al pavelló Virrey Amat barceloní. El primer temps ha finalitzat sense gols, tot i que tots dos conjunts han tingut ocasions per inaugurar el marcador. En el segon temps s'han avançat els locals amb un gol una mica afortunat després d'una sèrie de rebots. Ha estat Marc Casas qui ha fet l'empat i ha donat ales al seu equip que ha fet dos més per mitjà de Jordi Savé i Adrià Peiró. Però els locals han retallat distàncies en un córner i a falta de 30 segons per al final han aconseguit l'empat a tres definitiu, deixant així un punt per a cada equip.

El porter del Futbol Sala Sant Cugat Jordi Palau es lamenta per deixar escapar la victòria en els darrers instants, però valora el punt aconseguit.

Jordi Palau

Podíem haver sumat els tres punts, però l'empat és bo perquè és una pista complicada. Tot el que sigui continuar sumant és positiu.


Amb l'empat els santcugatencs continuen líders i la següent setmana tornen a jugar com a visitants a la pista del CN Caldes, rival de la part baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.