El SantCu femení no aixeca cap i encaixa la cinquena derrota consecutiva


  • Comparteix:

El SantCu femení ha tornat a perdre

El SantCu femení ha tornat a perdre

El Sant Cugat Esport femení cau derrotat (4-0) al camp de l'Igualada en la 18a jornada de Preferent i encadena sis partits sense conèixer la victòria. Les vermell-i-negres no han tingut cap opció i han encaixat dos gols a cadascuna de les parts. El conjunt santcugatenc segueix avantpenúltim i en posicions de descens, a quatre punts de la salvació.

El Sant Cugat Esport no ha pogut mantenir la bona imatge de la setmana passada quan va perdre per la mínima davant l'Espanyol C, colíder, i ha caigut golejat al camp de l'Igualada. Les vermell-i-negres jugaven davant el quart classificat que ha demostrat la seva superioritat ràpidament amb gols de Mariona Marsal al minut 18 i de Marina Salanova al 21. Amb el partit controlat en favor de les locals han anat passant els minuts fins que als cinc minuts de la segona part Marina Salanova ha fet el seu segon gol i el tercer de l'equip sentenciant l'enfrontament. A les acaballes del partit Judit Pablos ha fet el quart i definitiu sense trobar resposta per part de les vermell-i-negres.

El proper enfrontament del SantCu femení és la setmana vinent davant el Santpedor, setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.