El Junior empata amb el Begues i deixa escapar l'oportunitat d'estar a la part alta

El Junior empata (1-1) davant el Begues a la jornada 24 del grup 3 de Segona Catalana i deixa escapar una bona oportunitat de situar-se a la part alta de la taula. Els santcugatencs han reaccionat quan els visitants s'han avançat a la segona part i Roger a la sortida d'un còrner ha igualat el matx. Tots dos equips han tingut ocasions de gol però sense sort de cara a porteria.

Jornada que era propícia per al Junior per apropar-se a la part alta perquè els quatre primers classificats s'enfrontaven entre ells, però el Junior no ha pogut sumar els tres punts davant l'avantpenúltim classificat, el Begues. El primer temps ha estat marcat pel poc joc col·lectiu de tots dos equips i sense cap ocasió de gol destacada.

A la represa el matx s'ha animat i els visitants han demostrat el seu perill a través de l'estratègia. El Begues ha marcat a l'inici de la segona part en una bona triangulació deixant els santcugatencs glaçats. A partir d'aquest instant el Junior ha començat a fer el seu joc habitual de toc i combinació. Aquest fet sumat a l'entrada del golejador Abu Rafiu ha donat un nou aire a l'equip santcugatenc. Els santcugatencs han aconseguit el gol de l'empat a falta de 20 minuts per al final quan Roger a la sortida d'un còrner marcava de cap. Tots dos equips s'han dedicat a defensar-se amb ordre i aprofitar el contraatac. El Begues ha tingut l'ocasió més clara en un remat a porta buida del davanter visitant que incomprensiblement ha enviat la pilota llunt de la porteria. Els blau-i-negres també han disposat de diferents oportunitats per guanyar però s'han quedat amb l'empat final. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, lamenta el resultat final i creu que han fet mèrits suficients per endur-se el triomf.

Francesc Puig

Crec que el resultat més just hagués estat el triomf del Junior. Hem estat superiors a la segona part.

Els santcugatencs continuen a la part mitja de la taula i deixen escapar l'oportunitat d'apropar-se al grup capdavanter. El Junior visita diumenge vinent el camp del Marianao Poblet, actual líder.