L'Olímpyc Floresta torna a demostrar que a Can Llobet no guanya qualsevol

L'Olímpyc Floresta venç (7-4) el Sant Vicenç a la 19a jornada del grup 2 de Tercera Divisió, suma dues victòries consecutives i es refà de l'última derrota a casa de fa dues setmanes. Els blanc-i-blaus han vist com els santvicentins s'avançaven, però en alguns minuts ha retornat el millor joc combinatiu dels florestans per agafar avantatge. A 10 minuts per al final amb els florestans guanyant de dos gols el partit s'ha escalfat, però els locals han sabut aguantar i sentenciar l'enfrontament.

El Sant Vicenç ha sortit més despert al partit i als tres minuts Ivan ha fet el 0 a 1 que feia presagiar un partit complicat per als florestans. La reacció local, però ha estat eficaç i Albert Cardona i Dani Martí han capgirat el resultat amb dos gols tant semblants com complicats en xutar sense gaire angle perforant la porteria rival. Amb els blanc-i-blaus dominant el joc Martí Casas ha fet el tercer gol després que el porter del Sant Vicenç rebutgés el primer xut seu, però no el segon. Amb el 3 a 1 s'ha arribat al descans, però a la represa de nou el primer en marcar ha estat l'equip visitant. Amb el 3 a 2 dues jugades col·lectives dels blanc-i-blaus han tornat a posar terra per mig entre tots dos conjunts, però a partir d'aleshores la dinàmica de l'enfrontament ha canviat. L'ambient s'ha escalfat després de dures entrades i un gol de doble penal del Sant Vicenç que feia el 5 a 3. Una altra pena màxima per als visitants no ha ajudat a rebaixar la tensió, però Sandro Aguiló l'ha aturat i el contraatac l'ha culminat Fernando per fer el sisè. L'escalfor anava en augment i el nivell de futbol sala a la baixa i un gol per banda han acabat amb el 7 a 4 final.

L'autor de lúltim dels gols de l'Olímpyc, Diego Neira, destaca la importància de guanyar a un rival tan conegut com el Sant Vicenç.

Diego Neira

Amb el Sant Vicenç portem molts anys jugant i sempre hi ha una rivalitat especial.

El proper rival de l'Olímpyc és el Martorell, rival directe en la lluita per a la segona plaça.