El SantCu femení perd al camp del Bellavista Milán i continua en descens

El SantCu ha jugat gairebé tot el partit amb 10 jugadores al camp

El Sant Cugat Esport femení perd (5-1) davant el Bellavista Milán a la 22a jornada de Preferent. El partit ha estat marcat per l'expulsió de la jugadora vermell-i-negra Valeria als primers minuts de partit i les locals han aprofitat aquest fet per golejar les santcugatenques. El SantCu continua a cinc punts de la salvació.

El SantCu femení no ha pogut fer res per evitar la derrota. Als sis minuts de partit el Bellavista Milán ha obert la llauna marcant el primer gol. En la següent jugada i després d'un contraatac ràpid de les locals, la jugadora del SantCu Valeria ha vist la vermella directa i les santcugatenques han disputat la resta de partit amb 10 jugadores. L'expulsió de la defensa vermell-i-negra ha determinat un abans i un després en el matx perquè les franquesines han aprofitat aquest fet per dominar el partit. El Bellavista ha marcat dos gols abans d'acabar la primera meitat aconseguint així un avantatge de 3-0.
A la represa les santcugatenques han mostrat una dinàmica diferent de joc, però no han pogut evitar que arribés el quart gol local. Al minut 62 Maga ha fet l'única diana amb empremta santcugatenca i a les acaballes de l'enfrontament el Bellavista ha rematat el partit marcant el seu cinquè gol.

L'entrenadora del SantCu femení, Natàlia Astrain, afirma estar contenta amb el treball de la segona meitat de l'equip.

Natàlia Astrain

A la primera meitat no hem estat encertades i, a més, el gol matiner i l'expulsió ens ha condicionat. A la segona ho hem fet molt bé. Estic contenta amb el treball de l'equip.

La setmana vinent les santcugatenques reben a casa l'Europa, primer classificat de Preferent.