El SantCu es retroba amb la victòria sis jornades després davant el Ripollet


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport masculí derrota el Ripollet (3-2) en la 24a jornada del grup 1 de Primera Catalana i trenca una ratxa de sis jornades sense conèixer la victòria. Abdul i Egaña, per partida doble, han fet els gols dels vermell-i-negres.

El cuer del grup 1 de Primera Catalana ha pagat els plats trencats de les últimes jornades del SantCu. L'equip de José Luis Duque ha guanyat el Ripollet (3-2) i ha superat una ratxa negre de sis partits sense guanyar. El matx ha estat marcat pels nervis per part dels dos equips que han influït durant els 90 minuts. A la mitja hora de joc, els vermell-i-negres s'han avançat amb una bona rematada de cap d'Abdul després d'un córner picat per Burgos.

A la represa, el SantCu només ha necessitat cinc minuts per fer el segon després d'un penal per unes mans dins l'àrea del Ripollet. Egaña ha transformat la pena màxima. La tranquil·litat dels santcugatencs ha durat un suspir. Una bona centrada per la banda dreta del 'Ripo' l'ha culminat Arnau amb una excel·lent rematada acrobàtica. Tot i retallar distàncies, el SantCu no ha patit en excés i ha tingut alguna ocasió clara per fer el tercer gol. De nou, l'àrbitre ha assenyalat penal en un contacte dins l'àrea i Egaña ha fet el tercer. La nota negativa de la victòria ha estat l'expulsió de Djailson per doble targeta groga. Amb un home més, el Ripo ha maquillat el resultat fent el 3-2 definitiu. El golejador per partida doble del SantCu, Joan Egaña, valora els tres punts aconseguits.

Joan Egaña

La salvació passava per guanyar i deixar el Ripollet lluny nostre.


Amb els tres punts, el SantCu surt dels llocs de descens i enfonsa a la cua de la classificació el Ripollet. Els santcugatencs se situen a la 13a posició i la setmana vinent visiten el camp del Guíxols, 10è amb 31.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicidades campeones sois los mejores cracksss ojala continuar asin todos los,partidos cracks, k lo mereceis la gran temporada.

Ivan calvo Blazquez. Enviat el 18/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.