L'Olimpyc Floresta organitza un casal d'estiu amb Paidos


  • Comparteix:

El club florestà organitzarà les activitats esportives pe als nens de primer fins a sisè /Foto: Olimpyc Floresta

El club florestà organitzarà les activitats esportives pe als nens de primer fins a sisè /Foto: Olimpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta, juntament amb l'empresa Paidos, organitza un casal d'estiu a l'escola CEIP la Floresta entre el 25 de juny i el 12 de juliol per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, ambdós inclosos. El període d'inscripcions ha començat aquest dilluns i finalitza el proper 5 de juny i s'ha de formalitzar a l'escola la Floresta o a través del lloc web Paidos.cat. El club santcugatenc durà a terme activitats esportives per als nens i nenes de primer de primària fins a sisè, i Paidos ho farà del casal de lleure de P3 a P5.

Per primera vegada, l'Olímpyc Floresta participa en l'organització d'un casal d'estiu, i ho farà donant un fort protagonisme al futbol sala amb activitats destinades als nens i nenes que cursen des de primer de primària fins a sisè, encara que d'altres modalitats esportives com el bàsquet, l'handbol i la natació també hi seran presents.

El casal d'estiu estarà distribuït en tres torns setmanals. El primer serà de quatre dies, del 25 al 28 de juny, el segon i el tercer seran de cinc dies, de l'1 al 5 de juliol i del 8 al 12 de juliol, respectivament. Els organitzadors permeten que la quantitat a abonar per l'activitat es pugui efectuar en tres pagaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.