Cugat.cat organitza la presentació del llibre 'We are the Catalans' a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Castells (A l'equerra) i Sunyer (al mig) en la seva presentació del llibre a Girona / Font: Gironanoticies.com

Castells (A l'equerra) i Sunyer (al mig) en la seva presentació del llibre a Girona / Font: Gironanoticies.com

Cugat.cat organitza la presentació del llibre 'We are the Catalans' escrit pels periodistes esportius de TV3 Àlex Castells i Jordi Sunyer divendres de la setmana vinent, a les sis de la tarda, a la Casa de Cultura. La publicació explica el futbol anglès a través de 27 catalans a la Premier League. El jugador santcugatenc del Girona Benja també assistira a l'acte, on es debatrà de futbol i els assistents podran adreçar preguntes als tres protagonistes.

Després de presentar el llibre a Barcelona, 'We are the Catalans' també s'ha donat a conèixer a Vic, Olot i a Gràcia. La properada parada serà a Sant Cugat organitzat per Cugat.cat. La cita serà divendres de la setmana vinent a la Casa de Cultura a partir de les sis de la tarda. Sunyer destaca que serà un acte on es parlarà de futbol i, sobretot, de futbol anglès.

Jordi Sunyer

Estarem parlant de futbol i de futbol anglés que és el tema del llibre.


1.500 exemplars s'han editat de la primera edició a Catalunya i Balears. El llibre descriu la lliga anglesa, la Premier League, a través de catalans que han tingut o tenen contacte amb aquesta competició ja sigui com a entrenador, jugador o directiu. Sunyer convida tots els santcugatencs a participar-hi i a gaudir de l'acte.

Jordi Sunyer

Volem que sigui una xerrada oberta a tothom. Ens ho passarem bé.


A la presentació també assistirà el jugador santcugatenc del Girona Benja. La cita serà divendres de la setmana vinent a les sis de la tarda a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.