El Junior es queda a un gol d'empatar davant el Marianao en un final de partit boig

El Junior ha posat entre les cordes el líder del grup 3 de Segona Catalana, el Marianao

El Junior FC perd (4-3) contra el Marianao en el partit ajornat corresponent a la 25a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han estat a punt d'empatar el partit al camp del líder després d'anar perdent per 4 a 0. Suriol, per partida doble, i Joan Català han estat els autors del gols del conjunt santcugatenc. Tot i la derrota el Junior continua a la zona tranquil·la de la classificació amb 41 punts.

El Junior ha estat a punt de donar la sorpresa al camp del líder, el Marianao, en un partit que s'ha posat coll amunt per als santcugatencs. I és que només començar el partit els de Sant Boi s'han avançat gràcies a Dani López. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans tot i que els locals han disposat d'alguna opció per ampliar l'avantatge. Als tres minuts de la represa el Marianao ha tornat a trobar la porteria rival en un xut de Fede. Tot i això, Rafiu ha disposat d'una ocasió per retallar diferències. Quan encara no s'havien jugat 60 minuts, Toro ha anotat el tercer per als del Baix Llobregat de falta directa. 10 minuts més tard ha arribat el quart del Marianao, obra de Sergi, que semblava que sentenciava el partit. Tot i això, amb els canvis que ha fet el tècnic blau-i-negre Francesc Puig el partit ha fet un gir de 180 graus. Abans del 80 Suriol ha retallat distàncies després de desfer-se dels dos centrals. Gairebé en la següent jugada, de nou Suriol, ha marcat el segon dels santcugatencs en un remat dins de l'àrea. Ja al 90 Joan Català ha anotat el tercer i que ha posat el Marianao contra les cordes. En el descompte Hayato ha pogut marcar el gol de l'empat però ha enviat la pilota fora. Els de Sant Boi han acabat demanant l'hora.

Ara, el Junior visitarà diumenge el camp de l'Olímpic Cant Fatjó, segon classificat amb 50 punts. Els santcugatencs ocupen la zona tranquil·la amb 41 punts després d'11 victòries, vuit empats i nou derrotes.