Dues persones ferides després d'una baralla a la seu de la Penya Blaugrana


  • Comparteix:

Imatge de la denúncia

Imatge de la denúncia

Un grup d'entre 10 i 15 joves han agredit físicament dues persones, que dimarts es trobaven al local de la Penya Blaugrana, i s'han enfrontrat verbalment al responsable del bar de l'entitat. Els fets van passar durant l'emissió del partit de Lliga de Campions entre el Bayern de Munic i el FC Barcelona. L'incident, que es produeix per primer cop a la seu de l'entitat santcugatenca, ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra per les persones agredides.

Els fets es van produir mentre socis i simpatitzants de la Penya es trobaven veient el partit Bayern-Barça. Segons ha explicat el responsable del bar de la Penya, els nois, que mai abans havien estat al local, van voler entrar amb llaunes de cervesa procedents de l'exterior. Les agressions es van produir un cop acabat el partit, quan bona part del públic va marxar. El grup de joves va reiterar les amenaces al responsable del bar i la intervenció d'algunes persones, que en aquell moment es trobaven al local, per intentar que marxessin va acabar amb dos agredits. Els agredits no són socis de la Penya, segons el responsable del bar, que mai no havia vist aquest grup nois pel local.

G.J.

El noi que va entrar amb begudes de fora va intentar que jo em barallés amb ell fora del local. Després van agredir dues persones que volien evitar mals majors.


Els fets han estat denunciats als Mossos d'Esquadra. En total es van tramitar tres denúncies per amenaces i agressions. La seu de la Penya Blaugrana no havia patit mai abans cap fet com aquest, és per això que el responsable del bar el qualifica de 'fet aïllat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.