El Valldoreix FC, amb tan sols tres anys de vida, ja celebra èxits esportius


  • Comparteix:

El sènior A valldoreixenc ha pujat a Tercera Catalana

El sènior A valldoreixenc ha pujat a Tercera Catalana

El Valldoreix FC està aconseguint grans resultats tot just quan encara no fa tres anys que es va crear com a club de futbol. Actualment té un total de 14 equips, dels quals onze no són federats i competeixen en l'àmbit escolar i tres, un juvenil i dos sèniors, que sí ho són. Aquesta setmana, el sènior A valldoreixenc pujava de categoria, concretament a Tercera Catalana, i el juvenil té moltes opcions de concretar el seu ascens a Primera Divisió en els pròxims dies.

El 7 de juny de 2010 el Valldoreix FC es va crear després que set amics, que jugaven gairebé cada setmana partits amistosos de futbol, decidissin federar-se i formar un nou equip. En un primer moment el club només tenia un equip sènior, però posteriorment es va fer un altre sènior i un juvenil. A més, l'entitat s'encarrega de la gestió d'11 conjunts de categories inferiors que no participen en campionats federats però sí que ho fan en l'àmbit escolar, a l'OMET i a la lliga escolar de Barcelona. El propòsit que es planteja a curt termini el president del Valldoreix, Jorge González, és mantenir la bona estructura de club que han creat, i a llarg termini, créixer com a entitat en nombre d'equips i jugadors. González creu que estan en una bona línia perquè són moltes les persones que s'han interessat en el projecte del club verd-i-blanc.

Jorge González

Aquest serà el tercer any. En tres anys hem passat a tenir 14 equips i el que volem buscar ara és consolidar el projecte.


La dedicació, el bon ambient i la il·lusió són els factors que han fet que el jove Valldoreix FC estigui funcionat com a entitat, segons el mateix González. El context econòmic ha propiciat una situació subrealista perquè els valldoreixencs han d'entrenar-se a la ZEM de la Guinardera i disputar els partits de lliga al camp municipal de Vallvidrera. Des del Valldoreix s'entén la dificultat de tenir unes instal·lacions pròpies però es valora l'esforç que està fent l'EMD de Valldoreix per construir un nou camp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.