El SantCu recorrerà al Comite d'Apel·lació la decisió del Comité de Competició


  • Comparteix:

El SantCu vol esgotar les últimes possibilitats de jugar a Primera Catalana

El SantCu vol esgotar les últimes possibilitats de jugar a Primera Catalana

El Comité de Competició ha desestimat el recurs presentat pel Sant Cugat Esport contra el San Cristóbal i el Granollers on es queixava de l'empat a 0 entre els dos equips que els va donar la permanència. El SantCu ha avançat a Cugat.cat que recorrerà aquesta sentència al Comité d'Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol.

El SantCu ha vist com el Comité de Competició desestimava el recurs presentat fa una setmana contra San Cristóbal i Granollers després de les al·legacions presentades pels dos clubs. El Comité també ha dictaminat que ni el delegat federatiu ni l'àrbitre del matx van fer constar en acta cap fet extraesportiu.

El SantCu ha avançat a Cugat.cat que recorreran aquesta decisió davant el Comité d'Apel·lació. Els vermell-i-negres tenen tres dies hàbils per presentar el recurs.

El club vermell-i-negre denunciava el Granollers i el San Cristóbal per la suposada infracció prevista als articles 289 punt 1 apartat C on s'explica que 'les actuacions adreçades a predeterminar, mitjançant preu, intimidació o simples acords, el resultat d’un partit o competició són infranccions molt greus' i el 292 punt 1 del reglament general de la Federació Catalana on especifica que 'Els qui participin en acords conduents a l'obtenció d'un resultat irregular en un partit, sigui per l'actuació anòmala d'un o dels dos equips contendents o d'algun dels jugadors seran sancionats com a autors d'una infracció molt greu, amb inhabilitació per un període de dos a cinc anys, i es penalitzarà amb tres punts de la classificació dels clubs implicats, declarant-se nul el partit'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.