La Penya Blaugrana reclama un codi ètic en la cloenda de la temporada


  • Comparteix:

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, recorda la necessitat d'establir un codi ètic entre els clubs de Sant Cugat per preservar el bon funcionament del teixit esportiu santcugatenc. Félez ho ha dit durant la cloenda de la temporada de la Penya, que ha guardonat els 35 equips i 435 jugadors que formen l'entitat. La celebració ha estat presidida per Josep Maria Félez, amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, i del directiu de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folguera.

Després d'una intensa temporada en què els prop de 450 jugadors que formen la Penya Blaugrana Sant Cugat ja han acabat totes les seves competicions, familiars, tècnics i directius de l'entitat s'han reunit a la ZEM de Can Magí per dir adéu a la temporada. Un comiat que ha tingut una vessant reivindicativa en els parlaments, quan Josep Maria Félez ha recordat els casos d'altres clubs de la ciutat que han fitxat jugadors de la Penya Blaugrana i ha fet una petició explícita al regidor d'Esports, Xavier Tizón, ressaltant la necessitat d'establir un codi ètic. Félez es mostrava contundent amb la prioritat d'aquesta demanda.

Josep Maria Félez

S'hauria de fer un codi ètic, s'ha de deixar la gent tranquil·la, i això no ho respecten equips i contrincants.


Més enllà d'aquesta petició, l'esdeveniment ha tornat a reconèixer, com ho fa cada any, els delegats i tècnics amb guardons. Pel que fa als jugadors, els premis s'han dividit en tres categories. A l'assistència, al comportament i a la regularitat, reconeixements que s'han fet per edats juvenil, cadet, infantil i aleví. El benjamí A, de la seva banda, ha rebut una placa commemorativa pel títol de lliga assolit enguany. Tot plegat, una cloenda en què els valors que vol transmetre la Penya han estat molt presents, tal com recorda el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folguera.

Francesc Folguera

La formació és d'escola de futbol, futbolística i també humana. El treball és bestial. Hi ha un perquè de les coses.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, també ha reconegut la tasca que fa el club blaugrana per la societat santcugatenca.


Xavier Tizón

Creixen jugant al futbol, no només en el sentit esportiu sinó també en el sentit educatiu.


Amb aquest esdeveniment es dóna per tancada la temporada 2012-13, obrint ara l'etapa estival en què la Penya centrarà els seus esforços tant en la Festa de la Infància com en el Campus d'Estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.