Egaña, Burgos i Cadmo marxen del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Marc Burgos deixa el SantCu per jugar amb el Sabadell B

Marc Burgos deixa el SantCu per jugar amb el Sabadell B

El Sabadell ha oficialitzat els fitxatges de Marc Burgos i Joan Egaña per a l'equip filial i d'aquesta manera deixen de ser jugadors del SantCu. El migcampista Cadmo Buenache també ha anunciat al seu compte de twitter que marxa del club vermell-i-negre i es converteix en nou jugador de la Guineueta.

El SantCu té, de moment, tres baixes per a la nova temporada. Els migcampistes Egaña, Burgos i Buenache deixen el club per continuar jugant a Primera Catalana. Burgos i Egaña es converteixen en nous jugadors del Sabadell B que militarà a Primera Catalana. Els dos jugadors han estat peces clau les darreres temporades. Cadmo també fa les maletes per jugar a Segona Catalana a la Guineueta, club que opta a l'ascens a Primera Catalana.

Després de quatre temporades al SantCu, Marc Burgos, que ha estat un home clau per al fins ara entrenador, José Luis Duque, considera que ha finalitzat un cicle i assegura que la seva marxa al Sabadell B és perquè té l'objectiu de pujar a Tercera Divisió.

Marc Burgos

Portava molt de temps al mateix club i sabia de l'interès del Sabadell. Espero fer una bona temporada i portar l'equip a una categoria superior, o almenys intentar-ho.


El nou entrenador del SantCu, Camilo Speranza, confirmarà durant els propers dies la plantilla per a la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.