'Del Campus a l'Índia' és la proposta del SantCu per als nens més necessitats


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del campus a l'Ajuntament al mes de maig

Imatge de la presentació del campus a l'Ajuntament al mes de maig

El Sant Cugat Esport inicia aquest dissabte a la ciutat índia d'Anantapur el projecte 'Del Campus a l'Índia' que organitza juntament amb la Fundació Vicente Ferrer. 12 membres del Sant Cugat Esport formen l'expedició santcugatenca en un campus que fins al 27 de juliol donarà la possibilitat a uns 200 nens i nenes sense recursos d'aprendre a jugar a futbol.

Aquest dissabte parteix l'expedició del Sant Cugat Esport cap Anantapur per dur a terme durant dues setmanes el projecte 'Del Campus a l'Índia'. Una experiència que ja l'han dut a terme d'altres clubs catalans com el Santvicentí i que ara engegarà el club vermell-i-negre.

La part principal del projecte és el Campus a Anantapur on s'espera la participació d'uns 200 nens i nenes dels anomenats 'intocables'. Allà, amb l'equipació del Sant Cugat Esport i botes que el conjunt santcugatenc i la Fundació els hi deixaran, aprendran a jugar a futbol en una tasca duta a terme conjuntament entre els monitors santcugatencs i els autòctons.

A més de la feina específica del campus a Anantapur, està previst la visita a d'altres poblacions on també hi col·labora la Fundació Vicente Ferrer. Una tasca que serà complementària i en dies puntuals com comenta el coordinador de l'expedició 'Del Campus a l'Índia', Julián Marín.

Julián Marín

La Fundació té molts poblats on treballa i allà hi anirem a fer uns altres petits campus a part del d'Anantapur.


Els principals usuaris dels campus seran els nens i nenes anomenats 'intocables' per la societat de l'Índia per la seva manca de recursos. L'expedició santcugatenca consta del coordinador, set monitors, dos directius, una càmera i una fotògrafa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.