Félez (PBSC): 'Antoni Ramallets era una persona molt propera'


  • Comparteix:

Antoni Ramallets / Font: FCBarcelona.cat

Antoni Ramallets / Font: FCBarcelona.cat

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, recorda a Cugat.cat el pas per l'entitat santcugatenca d'Antoni Ramallets, el mític porter del FC Barcelona, que aquest dimarts ha mort a l'edat de 89 anys. Ramallets va visitar la Penya el juny del 2008, va signar en el llibre d'honor i va fer la sacada inicial d'un triangular de final de temporada. Félez recorda Ramallets com una persona propera i un jugador excepcional.

Va ser a finals de la temporada 2008 quan la Penya va convidar Antoni Ramallets a la seva seu i a participar del triangular que es jugava per tancar el curs fent la sacada d'honor. Josep Maria Félez, que recorda haver-lo vist jugar per primera vegada al Camp de Les Corts, parla de Ramallets com una persona molt propera.


Josep Maria Félez

Ramallets era una persona molt propera, que sempre responia a les invitacions que li feien. El vam convidar a la Penya i al camp va saludar un per un tots els participants del triangular.



Abans l'exporter del FC Barcelona (1947-1961), conegut amb el sobrenom de el 'gat amb ales' va visitar la Penya i va signar una fotografia seva que hi ha exposada a la seu del carrer Sant Domènec. El president de la Penya, Josep Maria Félez, recorda que Antoni Ramallets és un dels fundadors de l'Agrupació de Veterans del Barça.

Ramallets ha estat considerat un dels millors porters de la història del Barça i d'Europa en la seva època, formant part del mític equip de 'Les 5 Copes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.