Els primers finalistes de quarts de l'ICUP són Holanda i Escòcia


  • Comparteix:

Escòcia, un dels dos equips que ja és a quarts de final / Font: ICUP

Escòcia, un dels dos equips que ja és a quarts de final / Font: ICUP

Holanda i Escòcia són les primeres seleccions que s'han classificat per als quarts de final de la Copa Intercontinental de futbol 7 per a persones amb lesió cerebral. Holanda passa com a primera de grup A i Canadà ho fa com a segona, i ara ambdós combinats esperen rival per poder accedir a semifinals.

Darrer partit del grup A, que ha servit per certificar que Holanda és una de les seleccions més potents després de guanyar tots els partits del grup. Els taronges han golejat 5 a 0 Espanya, que acaba la fase de grups del torneig sense cap triomf.



L'altre partit del grup ha acabat amb triomf d'Escòcia (5 -2) contra Canadà. Els escocesos han sumat 6 punts i accedeixen com a segons de grup únicament per darrera de la totpoderosa Holanda.



Aquesta tarda a partir de dos quarts de vuit de la tarda es jugaran els dos partits que tanquen el grup B. Rússia, actual campiona paralímpica, jugarà davant la feble Veneçuela a la ZEM Jaume Tubau. L'altre matx entre Irlanda i Anglaterra decidirà qui acompanya a Rússia a uns quarts de final es disputarà a la ZEM de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.