Ucraïna guanya l'Intercontinental Cup després de superar el Brasil per la mínima


  • Comparteix:

Ucraïna ha guanyat l'ICUP després de superar el brasil / Font: Intercup

Ucraïna ha guanyat l'ICUP després de superar el brasil / Font: Intercup

Ucraïna supera per (1-0) el Brasil i guanya l'ICUP de futbol 7 per a esportistes amb lesió cerebral que s'ha disputat a la ZEM Jaume Tubau. Els ucraïnesos han marcat al segons temps i han defensat el marcador proclamant-se campions de la competició.

Després de 14 dies de competició, Ucraïna ha guanyat l'ICUP en una final molt igualada davant el Brasil. Els brasilers han apostat per la seva qualitat amb un joc ràpid, però s'han trobat amb la seriositat defensiva d'Ucraïna. Els ucraïnesos han aturat tots els intents brasilers per guanyar el partit i han aconseguit marcar el gol del triomf a falta de 15 minuts per al final obra de Romanchuk. Ucraïna com a primera classificada, Brasil com a segona i Rússia, en tercera posició, han completat el podi de la competició.

En el capítol individual, l'ucraïnès Konstyantyn Symashko ha estat guardonat com a porter menys golejat, el brasiler Wanderson Silva com a millor jugador i l'ucrainès Oleksandr Devlysh com a màxim golejador. Un miler d'assistents segons l'organització han presenciat la final i la cerimònia de clausura.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.