El CF Valldoreix suma un tercer amateur al projecte del club


  • Comparteix:

L'amateur que va aconseguir l'ascens a Tercera Catalana

L'amateur que va aconseguir l'ascens a Tercera Catalana

El CF Valldoreix continua creixent amb la creació d'un nou conjunt amateur, que se suma als dos de la temporada passada i al juvenil. El nou equip jugarà a Quarta Catalana i ho ha farà al camp del Poble Nou de Terrasa, on també s'entrenarà, per falta d'instal·lacions a Sant Cugat.

El retorn d'alguns exjugadors i l'arribada d'amics dels jugadors que són al club ha propiciat el creixement del club valldoreixenc, que inaugura la seva quarta temporada amb quatre equips, tres amateus i un juvenil. La família futbolística creix però la disponibilitat d'equipaments on entrenar-se i jugar són els mateixos i el camp de Vallvidrera ja no té més capacitat. És per aquesta raó, com explica el president del CF Valldoreix, José González, que han anat a Terrassa.

José González

Com no tenim camp han de jugar a Terrassa. No hi ha camp disponible a Sant Cugat i a Vallvidrera no hi ha més horaris.


Després dels ascensos del juvenil a Primera Divisió i del primer equip a Tercera Catalana, els altres dos amateurs competiran a Quarta Catalana, la primera intenció del club és 'consolidar el projecte' durant aquest nou curs, com ha manifestat el seu president a Cugat.cat.

A banda dels quatre equips federats, el CF Valldoreix gestiona 10 equips més de futbol base que competeixen en Jocs Escolars tant a Sant Cugat com a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.