El SantCu es presenta el primer divendres d'octubre amb l'Índia molt present


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de l'any passat

Imatge de la presentació de l'any passat

Els 33 equips del SantCu es presentaran oficialment el primer divendres d'octubre en una festa marcada per la solidaritat, l'espectacle i enguany, l'experiència del Campus a l'Índia. El club santcugatenc ha preparat un acte on no faltaran les sorpreses i a més es donarà a conèixer el personatge SantCu 2013.

El futbol base, els primers equips tant masculí com femení i el SantCu-ASDI, en total 33 equips, seran els protagonistes, un any més, de la festa més important i multitudinària del club, la presentació solidària del SantCu, que tindrà lloc el primer divendres d'octubre a dos quarts de nou del vespre.

L'acte, que encara no té confirmada l'assitència d'autoritats i personalitats, començarà amb la desfilada i presentació dels equips de futbol 7 i futbol 11, que captaran totes les mirades dels presents. La sortida de l'equip SantCu-ASDI tancarà com és habitual la primer part de l'acte per donar pas a una de les novetats d'enguany. El club compartirà amb el públic l'experiència del Campus a l'Índia, que va tenir lloc aquest juliol. Així ho explica el responsable de Comunicació del Sant Cugat Esport, Xavier Ros.

Xavier Ros

Dedicarem una estona al Campus de l'Índia. Es passarà un vídeo i es veurà el que vam fer i vam viure allà.


La representació de l'acte solidari 'Dóna'm força Monestir' anirà seguit dels parlamanets, moment en què també es reconeixerà el personatge SantCu d'aquest any.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.