L'Olímpyc Floresta suma la primera derrota de la temporada a Santa Coloma


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta ha caigut derrotat a la pista de la Unión

L'Olímpyc Floresta ha caigut derrotat a la pista de la Unión

L'Olímpyc Floresta cau derrotat (7-5) a la pista de la Unión-las Palmas de Santa Coloma després de marxar al descans amb un 2 a 4 al seu favor. Els florestans es veuen superats al segon temps davant un rival que ha aprofitat la seva efectivitat atacant.

Segona jornada i primera derrota de l'Olímpyc a Segona B en un matx amb dues cares ben diferents. Els de Xaloc Rion han començat amb bon peu amb gol de Miquel Verdaguer, però els colomens han donat la volta al marcador. Lluny d'arronsar-se l'Olímpyc ha marcat tres gols consecutius, dos de Pirata i un de Fernando, arribant a la mitja part amb avantatge e 2 a 4. A la represa el guió ha canviat dràsticament i els colomens han marcat fins a cinc gols en un segon temps poc brillant dels florestans. Joan Ferrer marcava el cinquè de l'Olímpyc que servia únicament per retallar diferències deixant el 7 a 5 definitiu. El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, creu que el seu equip no ha estat encertat en el segon temps i que ha fet massa ràpid les cinc faltes.

Xaloc Rion

Quna hem anat guanyant no estàvem bé anímicament. Cal llegir millor els partits.


L'Olímpyc suma un punt després de dues jornades i dissabte tindran la primera oportunitat de sumar els tres punts rebent el Bar Mi Casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.