L'Olímpyc Floresta cau contra un gran Sant Andreu en un partit molt intens

L'Olímpyc Floresta perd a casa contra el Sant Andreu de la Barca (2-5) i continua a la part baixa de la taula amb només un punt en cinc jornades. Una primera part molt fluixa dels florestans els ha condemnat tot i millorar a la segona on han marcat dos gols mitjançant Albert Cardona i Diego Neira davant un Sant Andreu que ha demostrat perquè és el líder del grup 3 de Segona Divisió B.

El Sant Andreu de la Barca ha plantejat un partit molt intens des del principi amb una pressió asfixiant per tota la pista i un domini del joc en tot moment amb ràpida circulació de la pilota. Els del Baix Llobregat han fet tres gols en el primer temps, deixant el partit molt coll amunt per un Olímpyc Floresta que ha tingut en Albert Cardona el seu home més perillós.

Precisament en el segon temps ha estat Cardona el que ha escurçat diferències amb un gol que semblava que ficava els florestans en el partit. Però de nou els visitants han posat terra pel mig fent el quart gol un minut després del gol dels locals, que han tornat a apropar-se en el marcador amb un gol de Diego Neira. Els últims minuts els locals han jugat de cinc intentant buscar l'empat i ho ha aprofitat el Sant Andreu de la Barca per fer el cinquè a porteria buida, sentenciant així el partit.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, creu que han d'aprendre del errors.

Xaloc Rion

A la primera part ells han estat superiors i hem de saber competir contra rivals així. Ens hem equivocat.

La següent jornada els florestans, que tenen un punt, visiten el Premià de Mar.