El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat a la pista del Manresa


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat a la pista del Manresa

El Futbol Sala Sant Cugat a la pista del Manresa

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut derrotat (8-2) a la pista del Manresa i continua sense puntuar després de cinc jornades a Segona B. Els santcugatencs no han pogut mai amb un rival molt superioritat i amb una gran efectivitat de cara a porteria.

El Futbol Sala Sant Cugat continua en ratxa negativa i aquesta jornada a la pista del Manresa s'ha vist superat per un rival que ha sortit molt decidit pel triomf. La mitja part ja deixava constància d'aquest fet amb un 3 a 0 a favor del conjunt local. A la represa, Richi ha escurçat distàncies i semblava que la remuntada podria ser factible. Ràpidament els del Bages han respost amb quatre gols consecutius deixen la reacció vermell-i-negre en anècdota. Richi ha fet el segon, però el Manresa ha tornat a marcar sentenciant el 8 a 2. El jugador del Futbol Sala Sant Cugat, Marc Casas, destaca que l'equip està patint molt a la nova categoria tant en atac com en defensa.

Marc Casas

Crec que la setmana vinent podem guanyar davant la Prosperitat i que sigui un punt d'inflexió.


El Futbol Sala Sant Cugat tindrà una nova oportunitat de sumar els tres punts dissabte vinent quan rebrà la Prosperitat a la sisena jornada de Segona B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.