El Junior segueix imparable i encadena la cinquena victòria consecutiva


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior FC / Font: Xavier Riera

Imatge d'arxiu del Junior FC / Font: Xavier Riera

El Junior de futbol segueix comptant tots els partits per victòries en superar (1-4) l'Espluguenc a la sisena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres són ara segons després de perdre el primer partit de lliga en els despatxos i de vèncer els cinc restants. Arnau Rion, Francisco Barbudo i dos gols en pròpia dels locals han donat el triomf al conjunt santcugatenc.

El Junior segueix amb la seva dinàmica positiva i en el partit davant l'Espluguenc s'ha avançat en el minut quatre gràcies a un gol en pròpia porta de Moratiel. Amb l'avantatge els visitants s'han sentit més còmodes i Arnau Rion, en un gran estat de forma, ha ampliat l'avantatge fent el 0 a 2 en el minut 19. L'Espluguenc ha escurçat distàncies mitjançant Hèctor Vázquez, gol que ha donat confiança al seu equip, però aquesta s'ha esvaït quan a la jugada següent un altre gol en pròpia porta ha posat l'1 a 3. Els temps passava i el marcador ja no es movia més fins que Francisco Barbudo ha fet el definitiu quart gol a 25 minuts per al final.

Després d'aquest partit el Junior ja pensa en el derbi que jugarà com a local la setmana vinent davant el Sant Cugat Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.