Un Cubelles en alça revisa la condició de candidat a l'ascens del Junior


  • Comparteix:

El Junior vol seguir dominant el grup 3 de Segona Catalana / Font: Xavier Riera

El Junior vol seguir dominant el grup 3 de Segona Catalana / Font: Xavier Riera

El Junior, líder del grup 3 de Segona Catalana, visita el camp d'un Cubelles en plena forma que ha guanyat els dos últims partits que ha disputat. Els blau-i-negres es volen refer de l'ensopegada en el derbi santcugatenc de la passada jornada i tornar al camí de victòries que havien seguit fins aleshores.

El Junior visita el Municipal Josep Pons i Ventura en busca d'una victòria que els faci oblidar l'empat (4-4) contra el SantCu en el derbi de la setmana passada. Els blau-i-negres encara no han perdut cap partit sobre el terreny de joc i volen mantenir la imbatibilitat contra un rival, el Cubelles, que marca el límit del descens amb set punts. Tot i la situació a la taula, el Cubelles arriba a la cita després de guanyar els dos últims partits que ha jugat, contra el Sitges i l'Unificación Bellvitge, novens i quarts classificats, respectivament. El tècnic blau-i-negre, Paco Carballo, explica que la verticalitat del Cubelles és un dels aspectes a controlar pel seu equip.

Paco Carballo

És un equip molt jove que va a més. No té jugadors a destacar, però té un col·lectiu que està en bona harmonia. Són verticals, però esperem contrarrestar-ho.


El matx entre el Cubelles i el Junior es disputa al Municipal Josep Pons i Ventura, diumenge a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.