El SantCu torna a guanyar i segueix sumant de tres en tres a casa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya (3-1) la Penya Màlaga de Sant Boi i encadena quatre triomfs consecutius a la ZEM Jaume Tubau en el grup 3 de Segona Catalana. Una bona segona part ha donat els tres punts als vermell-i-negres que ja duuen tres partits sense perdre. Juanito, Mayol i Bonamich han fet els gols santcugatencs i Jota ha aturat un penal a les acaballes del matx.

El Sant Cugat Esport torna a guanyar a casa i ja suma quatre triomfs com a local. La victòria d'aquest diumenge contra la Penya Màlaga ha estat forjada per una bona segona part dels santcugatencs que han fet oblidar un primer temps insípid. Els vermell-i-negres han pogut avançar-se mitjançant una rematada de Xavi Mayol, però el seu cop de cap ha picat al travesser de la porteria visitant. La Penya Màlaga també ha tingut dues ocasions per obrir la llauna, però no han estat encertats de cara a porta.

A la represa, tot el futbol i les ocasions que no s'havien vist a la primera part han aparegut. Juanito, que havia entrat a la mitja part, s'ha trobat una pilota morta dins l'àrea i l'ha enviat al fons de la xarxa fent l'1-0. Han estat els millors moments del SantCu que ha fet el 2-0 deu minuts més tard mitjançant Mayol. El davanter vermell-i-negre ha superat el porter visitant amb una precisa vaselina. Sense temps per gaudir del gol, la Penya Màlaga ha retallat distàncies amb una rematada de cap. Els visitants s'han fet amb el domini del partit i han tingut diverses ocasions per empatar el matx. Quan el SantCu ho estava passant més malament, Bonamich ha fet el definitiu 3-1 que ha donat tranquil·litat als locals.

La nota negativa del matx ha estat la lesió de Bonamich que s'ha retirat lesionat a les acaballes del partit. A més, Quim ha estat expulsat en el minut 90 per una jugada en la que l'àrbitre ha considerat penal. El SantCu s'ha quedat amb deu homes, però Jota ha aturat la pena màxima. L'entrenador del SantCu, Camilo Speranza, creu que l'equip ha tingut fases del partit on ha jugat molt malament.

Camilo Speranza

Aquest tipus de partits són per sumar i guanyar confiança. Pel que fa el joc, avui hem tingut moments del partit que hem jugat molt malament


Amb aquesta victòria, el SantCu suma tretze punts i puja al 8è lloc de la classificació. La pròxima cita dels vermell-i-negres és al camp de l'Olímpic Can Fatjó, novè clasificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.