El Junior no aprofita les ocasions i perd per la mínima al camp del Cubellles


  • Comparteix:

El Junior ha perdut al camp del Cubelles

El Junior ha perdut al camp del Cubelles

El Junior cau derrotat (2-1) al camp del Cubelles i perd el lideratge del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han tingut poc encert de cara a porteria davant un equip local que ha aprofitat les poques ocasions que ha tingut durant el matx.

El Junior no ha tingut sort de cara a porteria i això ho ha acabat pagant amb una desfeta. Els locals han aprofitat les poques ocasions de gol i han inaugurat el marcador. El Junior ha dominat el joc amb molta possessió de pilota, però sense encert en els metres finals.

A la represa, els santcugatencs han seguit apostant pel joc ofensiu, però un altre cop els del Garraf han marcat el segon ampliant l'avantatge. L'entrenador, Paco Carballo, ha canviat el sistema jugant amb tres defenses i a les acaballes Joan Català ha retallat diferències, però sense temps.


El Junior perd el lideratge del grup que passa a mans de l'Espluguenc. Els santcugatencs volen retornar al camí del triomf dissabte quan rebran el Begues, conjunt de la part baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.