El Junior cau davant el Sant Ildefons, líder, amb jugada polèmica final

El Junior perd (0-1) davant el San Ildefons, líder, a la jornada 11 del grup 3 de Segona Catalana amb gol visitant al minut 89 de falta polèmica que ha suposat l'expulsió prèvia del porter local. Els visitants han marcat aprofitant que sota pals estava el jugador Òscar Sbertoli.

El Junior ha sumat la segona derrota consecutiva. Els blau-i-negres han perdut davant el líder, el Sant Ildefons, que obre una escletxa de set punts sobre els santcugatencs. El partit ha estat marcat per una jugada polèmica en el tram final del matx. El porter Pol Bernardo ha sortit fora de l'àrea i ha fet caure un jugador del Sant Ildefons. L'àrbitre ha expulsat el porter local davant les protestes dels jugadors del Junior que consideraven que l'ocasió no era manifesta de gol. Segons l'entrenador del Junior, Paco Carballo, la targeta groga era més que justa.

La falta l'ha marcada el visitant Llobet superant de xut ras Oscar Sbertoli qui ha fet d'improvitzat porter després de l'expulsió de Bernardo. Del matx podem destacar la igualtat en el joc sobretot en el primer temps sense massa oportunitats. A la represa tots dos equips han tingut ocasions molt clares de gol. El Junior amb Rafiu que a porta buida ha xutat la pilota pels núbols i el Sant Ildefons amb un xut al pal. L'entrenador del Junior, Paco Carballo, lamenta la jugada del gol destacant que els seus jugadors no han estat prou atents.

Paco Carballo

El Sant Ildefons és un candidat que estarà a la part alta. La jugada del gol és desafortunada.

Després d'aquesta jornada, el Junior ocupa la cinquena posició i dissabte jugaran al camp del Moja, equip de la part baixa.