L'Olímpyc trenca la dinàmica guanyadora en caure davant el Marfil B a casa

L'Olímpyc Floresta trenca una ratxa de tres victòries consecutives en caure (2-3) a Can Llobet davant el Marfil B. Els florestans han arribat a perdre per 0 a 2 a la primera part, però després del 2 a 3 a tres minuts per al final han disposat d'ocasions per empatar. Els autors dels gols florestans han estat Pablo Arnaiz i Diego Neira.

L'Olímpyc Floresta ha sortit fort defensant a mitja pista i sense concedir oportunitats als visitants fins que després d'una pilota perduda en un còrner favorable el Marfil Santa Coloma B ha culminat un contraatac mitjançant Dani Castro per fer el 0 a 1. L'Olímpyc no ha perdut el cap després del gol visitant i ha seguit defensant-se amb força, però en una jugada desgraciada els florestans s'han ficat en pròpia porteria el 0 a 2. Amb un desavantatge més gran del que es preveia, l'Olímpyc ha seguit sent pacient i en una gran jugada col·lectiva Pablo Arnaiz ha transformat l'1a 2 amb el que s'arribava al descans.

A la represa, els blau-i-blancs han seguit sense concedir ocasions i buscant el contraatac i ho han aconseguit gràcies a aturades de xuts llunyans d'Aitor Sola. Quan semblava que el partit es decidiria en els últims instants una altra jugada de malastrugança ha deixat la pilota al visitant Javi per fer l'1 a 3. Amb tot perdut, l'Olímpyc ha jugat de cinc i s'ha trobat amb un penal que Diego Neira ha transformat per donar emoció al partit. Els últims dos minuts han portat dues ocasions clares per donar l'empat als florestans, una de Diego Neira i l'altra d'Oriol Romero que ha anat al pal.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, creu que han fet un bon partit, però que no han tingut la sort de les setmanes anteriors.

Xaloc Rion

Apart dels primers minuts hem fet un bon partit, però no hem tingut la sort de les setmanes anteriors.

Tot i els intents, l'Olímpyc perd un partit al grup 3 de Segona Divisió B després de tres setmanes sense fer-ho.