El Futbol Sala Sant Cugat segueix sense puntuar i cau amb el Bar Mi Casa

El Futbol Sala Sant Cugat segueix sense sumar

El Futbol Sala Sant Cugat encadena la 10a derrota seguida de la temporada en caure (7-4) a la pista del Bar Mi Casa. Tot i que els vermell-i-negres s'han avançat al principi del partit els de Sant Vicenç dels Horts han estat més efectius i a la mitja part ja guanyaven per 4 a 1. A la represa, els vermell-i-negres no han aconseguit capgirar el resultat.

El Futbol Sala Sant Cugat no aconsegueix trobar els resultats i la moral per aixecar la seva complicada situació. Davant el Bar Mi Casa els vermell-i-negres s'han avançat fet que els podia donar tranquil·litat, però abans del descans ja havien rebut quatre gols que posaven coll amunt el partit. A la represa ha arribat el cinquè, però els santcugatencs han estat capaços de fer dos gols per tornar a entrar en el partit. Després del sisè gol local el Futbol Sala Sant Cugat ha fet el quart, però no s'han pogut acostar més i el Bar Mi Casa ha fet el setè i definitiu gol.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, creu que els falta definir millor de cara a porteria.

Albert Tejero

Ens falta ser més efectius de cara a porteria. Defensem bé però no marquem suficients gols per guanyar.

El proper rival dels vermell-i-negres és el Natació Sabadell.