El líder endossa un aiguat de gols a un SantCu femení inofensiu

El conjunt femení del Sant Cugat Esport cau derrotat (1-7) a mans del líder del grup 1 de la Primera Divisió, el Tortosa-Ebre, en un matx marcat per la forta pluja que ha caigut durant els 90 minuts sobre la ZEM Jaume Tubau. Les santcugatenques han vist com en 15 minuts les tortosines es situaven amb un 0-4 al marcador, distància insalvable per les locals.

El SantCu femení no aixeca cap i ja encadena quatre derrotes consecutives a la lliga. La d'avui, contra el líder, ha estat marcada per l'aiguat que ha caigut sobre la ZEM Jaume Tubau durant tot el partit i que ha dificultat molt el joc dels dos equips. A més, uns 15 primers minuts demolidors de les visitants han deixat vist per sentència l'enfrontament. Paula ha marcat el primer aprofitant una jugada per banda esquerra. Tres minuts més tard, la davantera tortosina ha fet el segon, en aquest cas, aprofitant una passada de la mort de Nerea.

El tifó tortosí no deixava treva a les locals que han vist com Laura feia el 0-3 després d'un u contra u davant de Daniela, la portera santcugatenca. El cúmul de la mala sort ha arribat un minut després quan Paula s'ha fet el 0-4 en pròpia porteria. Amb aquest avantatge, el Tortosa-Ebre ha baixat el ritme de pressió i el SantCu ha pogut generar les primeres ocasions de gol. Judit avisava amb un xut tímid i Alex ha retallat distàncies amb una precisa vaselina per sobre de la portera rival.

A la represa, les coses no han canviat massa i Judit ha fet el cinquè gol de les visitants. El SantCu ha estat més insistent en la segona meitat, però del tot inofensiu en les poques arribades que ha tingut. La visitant Nerea tallat un contraatac, ha vist la segona groga i ha estat expulsada. Tot i jugar amb una jugadora menys, la tortosina Anna, la jugadora més destacada de les visitants, ha tancat la golejada fent dues dianes més. Els dos gols han estat amb pilotes llargues a l'esquena de la defensa santcugatenca, un dels mals endèmics d'aquest equip. El coordinador de la secció femenina del SantCu, Tono Cadevall, lamenta els minuts inicials que han servit per certificar la derrota.

Tono Cadevall

Els primers 15 minuts de partit han servit per sentenciar el matx.

Amb la derrota, el SantCu femení se situa a la part baixa de la classificació amb vuit punts. En la propera jornada, l'equip santcugatenc té una ocasió per trencar la mala ratxa, juga al camp del Gladiador, cuer amb zero punts.