La Penya Blaugrana celebra 34 anys de futbol i vida social


  • Comparteix:

Mercè Conesa felicitant els socis de la Penya Blaugrana Sant Cugat en el dinar a La Masia

Mercè Conesa felicitant els socis de la Penya Blaugrana Sant Cugat en el dinar a La Masia

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha celebrat el 34è aniversari amb un dinar a La Masia amb la participació de 120 socis, a més de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el directiu del FC Barcelona Josep Ramon Vidal-Abarca. Durant el dinar, el president de l'entitat, Josep Mari Félez, ha remarcat la intenció del club de continuar amb la tasca social participant de les diferents activitats que tenen lloc a la ciutat.

L'entitat blaugrana porta 34 anys a la nostra ciutat fent una tasca esportiva a través del futbol, a més d'una social, participant en diferents actes de la ciutat. Una vessant que s'uneix a l'educativa que organitza l'Escola de Futbol Hristo Stoichkov que des de fa uns anys fomenta la pràctica del futbol entre els més petits. Un fet remarcable i que va de la mà amb la política educativa que des de fa uns anys pràctica l'Ajuntament, tal com remarca l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

S'ha de destacar la tasca educativa i social. La Penya Blaugrana s'implica en molts aspectes de la ciutat i els hem de felicitar perquè continuïn així.


Des del club es vol continuar amb la mateixa línia esportiva que ha fet que en totes les categories del club, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, hagi presència d'algun equip del club a Primera Divisió. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, destaca la importància de continuar participant de la vida social de la ciutat.

Josep Maria Félez

La part esportiva funciona perfectament i també fem una tasca social a través de la Cavalcada de Reis o diferents torneigs.


A l'acte també han assistit el Coordinador d'Entitats Esportives de l'Ajuntament, Eloi Rovira, i la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat. També s'ha reconegut a alguns dels socis per la seva antiguitat i s'ha repartit premis entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.