El Junior goleja el Can Vidalet i presenta candidatura a l'ascens

El Junior goleja (5-2) el Can Vidalet a la 13a jornada del grup 3 de Segona Catalana amb un clar protagonista, Abu Rafiu que ha marcat tres dels cinc gols dels santcugatencs. Els visitants s'han avançat, però la reacció blau-i-negre ha estat brillant amb un joc ofensiu molt efectiu i superant clarament els d'Esplugues.

La parella atacant Abu Rafiu-Jordi Cortés s'ha convertit en el binomi protagonista del matx entre el Junior i el Can Vidalet. Rafiu ha marcat tres gols i Cortés un amb un gran joc d'atac dels dos jugadors. El matx ha començat amb un cop fort per al Junior que ha vist com al minut 8 el visitant Vicenç Riera marcava de falta i posava el 0 a 1 al marcador. Els santcugatencs han despertat i Abu Rafiu, 11 minuts després, empatava el matx. I a partir d'aquest instant vendaval ofensiu amb un incisiu Jordi Cortés que marcava el segon i Rafiu que feia el tercer poc abans d'acabar el primer temps.

A la represa ha continuat el joc de toc del Junior davant un inoperant i nerviós Can Vidalet que no trobava el seu lloc. Rafiu tornava a marcar a l'inici del segon temps amb un espectacular cop de cap. Amb el 4 a 1 els santcugatencs han tingut més possessió de pilota, però han vist com els visitants posaven el 4 a 2 en una jugada a pilota aturada. Quan faltava un quart d'hora per acabar el matx, Victor Torras sentenciava el partit amb el cinquè gol. L'entrenador del Junior, Paco Carballo, creu que amb aquest triomf l'equip presenta candidatura per estar a la part capdavantera de la classificació.

Paco Carballo

Hem enviat un missatge a tots els rivals que volem estar a la part alta de la taula.

El Junior és quart amb 25 punts, a tres punts de la promoció d'ascens que ocupa l'Espluguenc. La competició s'atura fins d'aquí a 15 dies quan el Junior visitarà el Juventud Prat, conjunt de la part baixa de la taula.