L'Olímpyc Floresta cau davant el Pallejà en els últims instants del partit

L'Olímpyc Floresta encadena la tercera derrota consecutiva (4-7) tot i plantar cara fins el final a un dels grans del grup 3 de Segona B, el Pallejà. Els florestans han arribat a estar per davant en el marcador, però les individualitats han acabat fent decantar la balança cap als visitants. Els gols locals han estat obra de Miquel Verdaguer, Albert Cardona i Oriol Romero, aquest últim per partida doble.

El Pallejà s'ha avançat primer amb un remat de cap en el minut 4 de partit, un gol obra d'Hèctor, però Miquel Verdaguer ha tornat a posar les taules a la jugada següent. En un primer temps amb una gran defensa local el marcador no s'ha tornat a moure tot i una bona ocasió d'Albert Cardona i una altra del Pallejà, que els porters han aconseguit refusar.

El segon temps ha començat amb un remat al pal dels visitants, però ha estat Albert Cardona qui ha fet el 2 a 1 amb un bon xut. Els pallejanencs ho seguien provant i Ponche, després d'una jugada de falta que ha rebotat en un defensor, ha acabat fent l'empat. Sense gaire temps per reaccionar l'Olímpyc ha rebut el 2 a 3 mitjançant Carlos, però novament de forma immediata ha empatat Oriol Romero, després d'una gran jugada de Dani Martí. Amb la igualada s'ha arribat als últims sis minuts, moment en què Coca ha tornat a avançar el Pallejà, i tot seguit Héctor ha fet el 3 a 5 amb un golàs que semblava sentenciar el partit. Jugant de cinc Oriol Romero ha fet el gol de l'esperança florestana quan restaven 52 segons, però Buele i Guille han apagat qualsevol il·lusió sentenciant amb dos gols més per fer el 4 a 7.

La setmana que ve l'Olímpyc visita el Manresa.