L'Olímpyc assumeix el paper de favorit en el derbi davant el FS Sant Cugat


  • Comparteix:

Marc Casas del FS Sant Cugat i Oriol Romero de l'Olímpyc Floresta al plató de Cugat.cat

Marc Casas del FS Sant Cugat i Oriol Romero de l'Olímpyc Floresta al plató de Cugat.cat

El jugador de l'Olímpyc Floresta Oriol Romero assumeix el paper de favorit en el derbi davant el Futbol Sala Sant Cugat de dissabte a Can Llobet. El jugador vermell-i-negre Marc Casas admet la superioritat a la classificació dels florestans, però adverteix que sortiran a competir i a guanyar el matx tot i ser els cuers amb zero punts.



Cugat.cat ha reunit abans del derbi de dissabte a dos dels jugadors que es veuran les cares sobre el pavelló de Can Llobet . El representant de l'Olímpyc Oriol Romero té 23 anys i fa tres temporades que juga amb el primer equip procedent del planter. Romero aposta pel triomf del seu equip pel fet de jugar com a local encara que no es refia del conjunt vermell-i-negre.

Oriol Romero

Som els favorits perquè juguem a casa i tenim molta confiança en guanyar el matx.


L'Olímpyc Floresta suma 11 punts i ara mateix ocupa plaça de descens. Els de Xaloc Rion estan a quatre punts de la salvació. La situació del Futbol Sala Sant Cugat encara és pitjor amb 0 punts i cuer. Tot i la delicada posició a la taula classificatòria, una de les veus autoritzades del vestidor santcugatenc és Marc Casas qui accepta el paper de favorit dels florestans, però alerta que sortiran a guanyar.

Marc Casas

L'Olímpyc és el màxim favorit, però sortirem a competir i a guanyar.


Tots dos jugadors han fet els seus pronòstics per al derbi. Oriol Romero aposta per una golejada per 6 a 1 dels florestants i Marc Casas per un triomf ajustat 3 a 4 del Futbol Sala Sant Cugat. El matx serà dissabte a les sis de la tarda al pavelló de Can Llobet de la Floresta.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.