El Junior confia en el filial per substituir les baixes de Joan Català i Xavi Sallent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior de futbol

Imatge d'arxiu del Junior de futbol

El Junior de futbol no farà cap incorporació externa per cobrir les baixes de Joan Català i Xavi Sallent que marxen a l'estranger a estudiar fins a final de temporada. El club blau-i-negre considera que compta amb una plantilla de garanties i un filial i uns juvenils amb jugadors competents per mantenir el nivell mostrat fins el moment. D'altra banda, el tècnic del Junior, Paco Carballo, espera el retorn de Francesc Mallol.

El primer equip del Junior estrenarà l'any amb dues baixes respecte el que va acabar el 2013. Joan Català i Xavi Sallent marxen a l'estranger a estudiar i no tornaran a vestir la samarreta blau-i-negra aquesta temporada. Des de la direcció del club s'ha pres la decisió de no substituir-los amb cap incorporació de fora perquè segons Paco Carballo l'equip està preparat per no notar les absències.

Paco Carballo

No fitxarem a ningú. Tenim un filial i tres juvenils i el nostre estil és reforçar-nos amb gent de la base.


El Junior creu que dins la base tenen jugadors suficientment capacitats per no notar les absències i a més esperen el retorn de Francesc Mallol que no ha estat dins el club des de la temporada passada. Tot i això, Carballo considera que són dos jugadors molt importants per al club i espera que, com han fet altres, tornin quan acabin aquest període fora de la disciplina blau-i-negra.

Paco Carballo

Son baixes sensibles, gent de club amb una gran jerarquia. L'any passat va marxar el Manu i va tornar, els esperem amb el braços oberts.


El Junior ha acabat el primer tram de la temporada en cinquena posició en el grup 3 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.