La igualtat presideix el derbi entre el Nouvalles i el Valldoreix B a Quarta Catalana


  • Comparteix:

El Nouvallès vol sumar els tres punts en el derbi de Quarta Catalana davant el Valldoreix B

El Nouvallès vol sumar els tres punts en el derbi de Quarta Catalana davant el Valldoreix B

Nouvallès-Valldoreix B és el derbi que obre l'any al grup 12 de Quarta Catalana aquest dissabte a les sis de la tarda al municipal de Vallvidrera amb dos equips que se situen a la part baixa de la classificació. Els locals sumen 11 punts, un més que els valldoreixencs. L'entrenador del Nouvallès, Hubert Joo, destaca l'efectivitat de cara a porteria com la clau per guanyar el matx mentre que el tècnic del Valldoreix B, Pedro Jordana, creu que serà més important el factor psicòlogic.

El Nouvallès i el Valldoreix B tenen trajectòries similars després de 13 jornades de lliga. Tots dos presenten números que els han posicionat a la part baixa de la classificació. El Nouvallès ha guanyat tres partits, n'ha empatat dos i n'ha perdut vuit. Per contra, els valldoreixencs han guanyat també tres enfrontaments, un empat i vuit derrotes. La igualtat serà la que presidirà aquest matx. El tècnic de l'equip local, Hubert Joo, destaca que si el seu conjunt vol guanyar ha de ser més efectiu en atac.

Hubert Joo

Cal aprofitar les ocasions de gol que tenim i encaixar menys gols.


El Valldoreix B presenta una plantilla molt jove i és el filial del primer equip que milita a Tercera Catalana. És el segon any de vida d'aquest conjunt que té en el manca d'experiència a la categoria el seu punt dèbil segons el seu entrenador, Pedro Jordana. Per Jordana aquest matx s'ha de preparar més des de la concentració i no tant des de l'aspecte futbolístic.

Pedro Jordana

Els dos equips ens coneixem molt. Decidirà el matx l'equip que tingui més concentració.


La resta d'equips de futbol santcugatencs també tornen a la competició el cap de setmana. A Quarta Catalana al grup 15, el Mira-sol rep el Barberà Andalucia diumenge a les dotze del migdia. A Tercera Catalana, al grup 6 el Junior B juga com a local davant el Matadepera dissabte a un quart de cinc de la tarda mentre que la Penya Blaugrana jugarà a Can Magí diumenge contra el Llano. A la mateixa categoria, però al grup 10 el Valldoreix A rep l'Ibèria diumenge a les dotze del migdia a Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.