L'Olímpyc Floresta lluita però acaba caient davant del Montcada

L'Olímpyc encaixa la primera derrota del 2014 a la pista del Montcada

L'Olímpyc Floresta no pot amb el sisè classificat del grup 3 de Segona B, el Montcada, i acaba caient (4-2) tot i merèixer un premi més gran. Amb aquesta derrota, els florestans encadenen sis jornades sense guanyar i es mantenen a la zona baixa de la taula amb 13 punts. El gran protagonista ha estat Martí Casas, que en el seu retorn després d'una estada acadèmica a Noruega ha marcat dos gols.

L'Olímpyc ha tornat a patir un dolorós revés en els darrers compassos de partit. D'una manera similar al partit contra el Manresa, quan van encaixar el gol de l'empat en el darrer instant, els de Xaloc Rion han vist com en 10 minuts, els últims, passaven de dominar en el marcador per 1 a 2 a perdre pel 4 a 2 definitiu. De nou dos errors puntuals han condemnat els de la Floresta. Els locals han aconseguit remuntar i posar-se per davant en els darrers minuts (3-2), i quan l'Olímpyc s'ha col·locat per jugar de cinc per provar d'empatar ha arribat el quart gol, ja en els darrers segons de l'enfrontament. Tot plegat en una segona part boja en què han arribat els sis gols, després d'arribar al descans amb empat a zero. El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, ressalta que cal estar més afinat en els bons moments de joc.

Xaloc Rion

Els minuts en què estem millor ens està faltant encert de cara a gol. Hem fet mèrits per guanyar però ells també tenen qualitat, ja ho sabíem.

Malgrat el resultat, la jornada ha deixat dues notes positives. D'una banda, l'Olímpyc es manté una setmana més fora del teòric descens tot i haver perdut. L'empat de Prosperitat i l'ensopegada del Ràpid Santa Coloma a la pista del Futbol Sala Sant Cugat deixen els florestans quarts per la cua, a tres punts dels barcelonins i a quatre dels colomencs. D'altra banda, l'Olímpyc ha celebrat el dolç retorn de Martí Casas, autor dels dos gols en el seu debut aquesta temporada.