El FS Sant Cugat supera un rival directe i suma la segona victòria consecutiva

El Futbol Sala Sant Cugat guanya el Ràpid Santa Coloma (4-2) en la primera jornada de la segona volta del grup 3 de Segona Divisió B. Els santcugatencs han sabut remuntar per dues vegades un matx que s'ha complicat en el segon temps i aconsegueixen així la segona victòria consecutiva sumant set punts dels nou darrers disputats.

Els primers minuts no han tingut un clar dominador, sent els visitants els que han gaudit de les millors ocasions molt bé solventades per Carlos Suay. S'han avançat els colomencs amb un gol de Pablo Garcia i abans d'arribar al descans Pau Savé ha fet l'empat. En el segon temps tots dos equips han estirat línies i de nou els visitants s'han tornat a avançat passat l'equador del segon temps mitjançant Manu. Es posaven les coses difícils per un Futbol Sala Sant Cugat que havia d'intentar sumar a casa contra un rival directe. Una passada magistral de Pau Savé a l'espai l'ha aprofitat Pol Calvo per fer l'empat i donar així esperances a un conjunt santcugatenc que s'ha llençat en busca de la victòria. En una bona jugada de Marc Rubira el jugador vermell-i-negre ha estat derribat dins l'àrea i l'àrbitre ha xiulat un penal que ha transformat Richi donant la volta així al marcador. Amb el marcador en contra els visitants s'han llençat a l'atac jugant de cinc i ho ha aprofitat Òscar Rosell per sentenciar fent el quart gol en darrer minut.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, destaca la importancia de la victòria aconseguida.

Albert Tejero

Els dos equips ens jugavem molt i al principi hem arriscat poc tots dos. A la segona part hem sabut competir més i ens hem tirat endavant.

La següent setmana els santcugatencs visiten la pista del Marfil Santa Coloma B, tercer classificat.