El SantCu vol redreçar el rumb davant d'un líder hegemònic i en ratxa


  • Comparteix:

El SantCu busca els primers punts del 2014 a casa contra el líder

El SantCu busca els primers punts del 2014 a casa contra el líder

El Sant Cugat Esport rep aquest diumenge el líder del grup 3 de Segona Catalana, el Sant Ildefons, en un partit que marca l'inici de la segona volta de la lliga. Els santcugatencs, que només han sumat un triomf ens les set últimes jornades, busquen una victòria de mèrit que els serveixi per posar la primera pedra d'una bona segona volta. Els de Camilo Speranza tornen a jugar a la ZEM Jaume Tubau després de perdre-hi per primera vegada aquest curs la jornada passada.

El fortí de la ZEM Jaume Tubau no ho és tant des de l'estrip que hi va fer el Juventud 25 de Setiembre la setmana passada. Els rubinencs van endossar un 1 a 5 a un SantCu que, fins aleshores, estava imbatut com a local. El conjunt vermell-i-negre passa per un moment difícil després del polèmic adéu de Serrat, un dels puntals del vestuari, que va deixar l'entitat a principis de de setmana. A més, el club ha fet un gran nombre d'incorporacions en aquest inici de 2014. Molts canvis que s'han de posar en ordre en poc temps si es vol treure un bon resultat en el primer partit de la segona volta de grup 3 de Segona Catalana. El líder, el Sant Ildefons, visita el feu vermell-i-negre després d'encadenar nou victòries en els nou últims partits i havent sumat els darrers 27 punts en joc. La defensa santcugatenca haurà d'estar molt atenta al referent atacant dels visitants, Edu Cabanillas, que duu 11 gols i és el tercer màxim golejador de la lliga.

El matx entre el SantCu i el Sant Ildefons es disputa a la ZEM Jaume Tubau, diumenge a tres quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.