El FS Sant Cugat es deixa igualar un avantatge de dos gols en 15 segons

El Futbol Sala Sant Cugat empata (3-3) davant l'Escola Pia després de deixar escapar un avantatge de dos gols quan només restaven 15 segons per al final. Els vermell-i-negres sumen un punt amarg en el partit corresponent a la 18a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. El conjunt santcugatenc segueix cuer a cinc punts de la salvació.

El Futbol Sala Sant Cugat encarava el partit davant l'Escola Pia coneixedor que els sabadellencs són un dels equips més potents de la categoria. Tot i l'ocasió inicial de Marc Casas els visitants han tancat els vermell-i-negres en el seu camp i en el minut 4 en una arribada de segona línia l'Escola Pia ha fet el 0 a 1. Tot i el cop, els santcugatencs no li han perdut la cara al partit i han mantingut el resultat fins al descans.

Els sabadellencs han iniciat la represa amb un xut al travesser i amb ocasions per tots dos conjunts s'ha arribat al minut 14 quan en un contraatac Jordi Savé ha empatat. Després de l'empat l'Escola Pia ha pogut tornar a avançar-se amb un parell de xuts clars, però han mantingut el resultat fins que Marc Casas ha posat per davant al seu equip quan restava un minut i mig. Els visitants han jugat de cinc, però s'han vist sorpresos en una jugada de còrner que el Futbol Sala Sant Cugat ha fet el 3 a 1 que semblava sentenciar el partit. Amb l'enfrontament gairebé acabat els sabadellencs han fet el 3 a 2 a 15 segons per al final. En una servei de banda des de camp propi i amb només cinc segons de joc la pilota ha caigut als peus del davanter visitant que ha fet l'empat sense temps de maniobra per als santcugatencs.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, es mostra satisfet per haver sumat un punt, però lamenta que s'hagin escapat dos.

Albert Tejero

És una llàstima perquè els tres punts ens haguessin anat bé. Hem de pensar en les coses bones i seguir sumant.

Els vermell-i-negres segueixen últims tot i puntuar en quatre dels últims cinc partits.