El Junior cau derrotat a Sant Boi davant un Penya Màlaga molt efectiu


  • Comparteix:

El Junior ha perdut davant la Penya Màlaga

El Junior ha perdut davant la Penya Màlaga

El Junior inicia la segona volta del grup 3 de Segona Catalana amb derrota (3-0) al camp de la Penya Màlaga. Els santcugatencs han tingut poques ocasions de gol i s'han vist superats per un conjunt local molt més efectiu de cara a porteria.

Tot i el resultat, el Junior ha tingut opcions d'empatar fins gairebé el final, quan els de Sant Boi han fet el segon i tercer gol, deixant el partit sentenciat. En el primer temps, la Penya Màlaga s'ha avançat amb un gol d'Hèctor Dorantes que ha fet que els locals s'anessin al descans amb un mínim avantatge.

En el segon temps però, els locals han estat més a prop tota l'estona d'ampliar el seu avantatge que no pas el Junior d'empatar. Però no ha estat fins els darrers instants quan la Penya Málaga ha fet efectiu el seu domini fent el segon i tercer gol mitjançant Jairo i Carlos Cabrera. El migcampista del Junior Arnau Rion destaca la fortalesa del rival com a locals.

Arnau Rion

Sabíem que era un camp complicat i són molt forts. Ja sabíem que ens costaria molt.


La derrota deixa els santcugatencs quarts amb 34 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.