Junior i Can Fatjó es reparteixen els punts en un matx amb moltes ocasions


  • Comparteix:

El Junior empata contra l'Olímpic Can Fatjó (2-2) en un matx marcat per la falta d'encert de tots dos conjunts en els metres finals. Els santcugatencs sempre han anat per davant en el marcador, però els rubinencs han aprofitat les errades defensives dels locals per endur-se un punt. Joan Suriol ha marcat els dos gols del Junior convertint-se en la figura del matx.

El Junior ha iniciat el partit molt fort i ben aviat al minut 3, Joan Suriol ha fet una gran jugada individual que ha culminat amb l'1 a 0 que posava en avantatge a l'equip local. Els rubinencs s'han despertat ràpidament i han igualat el matx de penal. El davanter Ruy Gama empatava al minut 10 des dels 11 metres. A partir d'aquest instant perill dels visitants a pilota aturada. Quan més insistia l'equip de Rubí nou penal, però en aquest cas favorable al Junior. Joan Suriol no desaprofitava aquesta oportunitat i avançava els santcugatencs.

A la represa, el Can Fatjó ha sortit més intens i pressionant la sortida de pilota dels santcugatencs. Torres feia l'empat a 2. El dany per al Junior no acabava aquí perquè a la següent jugada Arnau Rion era expulsat. Mitja hora per endavant i de superioritat visitant. El Can Fatjó ha tingut el gol en una ocasió molt clara de Ruy Gama que inexplicablement xutava fora. El matx s'ha igualat quan el visitant Adrián rebia la segona targeta amb la conseqüent expulsió. Minuts finals de tensió amb ocasió del local Jordi Cortés. L'entrenador del Junior, Paco Carballo, destaca que l'equip ha estat fidel al seu estil de joc, tot i quedar-se amb 10 hores la darrera mitja hora de partit.

Paco Carballo

Hem intentat crear ocasions, però el Can Fatjó ha estat molt intens.



Repartiment de punts que no deixa a cap dels dos equips satisfets. El Junior es queda a set punts de la promoció d'ascens que ocupa el 25 de Setiembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.